BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Konseyi Başkanı Japonya ziyaretini ertelendi----

Avrupa Konseyi Başkanı Japonya ziyaretini ertelendi

Avrupa Konseyi Başkanı Japonya ziyaretini ertelendi
27 Kasım 2021 - 10:09 www.finansgundem.com

Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel'in Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile görüşmek üzere Pazartesi günü Japonya'ya yapmayı planladığı ziyaret, bir heyet üyesinin korona virüse yakalanması nedeniyle ertelendi.

Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel’in Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile görüşmek üzere Japonya’ya yapacağı ziyaretin korona virüs riski nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Japonya’nın ardından Çarşamba günü de Güney Kore’ye giderek Devlet Başkanı Moon Jae-In ile temaslarda bulunacağı açıklanan Michel’in her iki programının da gezilerde yer alacak bir heyet üyesinin korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle askıya alındığı açıklandı.

Avrupa Konseyi Başkanı olarak Japonya’yı ilk kez ziyaret edeceği açıklanan Michel’in, ziyareti sırasında Başbakan Kishida ile iklim değişikliği karşısında alınacak önlemler, Japonya-Avrupa Birliği (AB) ilişkileri ve AB’nin Çin politikası gibi küresel-bölgesel konuları ele alması bekleniyordu.

Milletvekilinden aşı karşıtlarına isyan

Salgında yeni tehlike: Omikron! Vaka sayıları hızla artıyor

'Kanser pandemisi' uyarısı: 50 bin kayıp vaka...

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)