BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa için riskler belirdi----

Avrupa için riskler belirdi

Avrupa için riskler belirdi
14 Mart 2014 - 07:57 www.finansgundem.com

Almanya Merkez Bankası Başkanı Jens Weidmann, Avrupa'nın artan jeopolitik risklere karşı ekonomik reformlarına devam etmesi gerektiğini söyledi

Avrupa'daki ekonomik toparlanmaya dair Almanya Merkez Bankası Bundesbank'tan uyarı geldi. CNBC'ye konuşan Bundesbank Başkanı Jens Weidmann, Avrupa'nın toparlanması önünde jeopolitik risklerin belirdiğini söyledi. Wiedmann, Avrupa'nın bu risklere rağmen ekonomik reformlarına devam etmesini gerektiğini belirtti.

'EKONOMİK TOPARLANMA BİR MARATON'

Avrupa'daki ekonmik torparlanmayı bir maratona benzeten Weidmann, "Finans piyasalarını etkileyebilecek riskler var ancak bunlara piyasaların vereceği olası tepkiler hakkında bir öngörü yapmayacağım" dedi.

'AMB HEDEFE ODAKLANMALI'

Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) Euro Bölgesi'nde enflasyon hedefini tutturmaya odaklanması gerektiğini ifade eden Weidmann, AMB'nin asıl amacının fiyat istikrarı olduğunu söyledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)