BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAvrupa futbolunda dengeleri değiştirecek transfer----

Avrupa futbolunda dengeleri değiştirecek transfer

Avrupa futbolunda dengeleri değiştirecek transfer
18 Ocak 2017 - 16:50 www.finansgundem.com

İngiliz basınına göre Manchester United, gelecek sezon bir transfer rekoru daha kırmaya hazırlanıyor. United'ın hedefindeki oyuncu ise Antoine Griezmann.

Jose Mourinho yönetiminde sancılı bir uyum süreci geçiren Manchester United, son haftalarda aldığı galibiyetlerle, kendisini yeniden Şampiyonlar Ligi’ne katılma yarışının içinde buldu.

United yönetimi bir yandan da, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Menajer Mourinho'nun transfer listesinin zirvesinde ise Atletico Madrid’li Antoine Griezmann bulunuyor.

İngiliz basınına göre; Manchester United yönetimi, Paul Pogba'nın ardından bir transfer rekoru daha kırmaya hazır. United ile Griezmann arasında sözlü anlaşmaya varıldığını öne süren Independent Gazetesi’ne göre; Fransız oyuncu sezon sonunda, futbol tarihinin en pahalı oyuncusu olacak.

Büyük umutlarla Manchester United'a transfer edilen Memphis Depay ise Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramadı. Bu sezon hemen hemen hiç forma şansı bulamayan Depay'ın birkaç gün içinde Lyon'a transfer olması bekleniyor. Lyon'un Depay için 17 milyon euro ödemesi bekleniyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)