BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları Yunanistan ile yükseldi----

Avrupa borsaları Yunanistan ile yükseldi

Avrupa borsaları Yunanistan ile yükseldi
18 Şubat 2015 - 19:45 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, Yunanistan'ın yarın kurtarma programını uzatmayı kabul edeceğinin açıklanması sonrası yükseldi

Avrupa hisseleri, Yunanistan'ın kurtarma programını 6 ay uzatacak teklifi yarın kabul edeceğini açıklaması sonrası, 7 yılın yükseğine çıktı. 

Europe 600 Endeksi yüzde 0.9 yükselerek günü 380.37 puandan tamamladı. 18 Batı Avrupa borsasının 16'sı yükselirken, İngiltere'deki FTSE 100 Endeksi yatay seyretti. Stoxx 600 7 yılın en yüksek seviyesinde seyretti. Endeks Avrupa Merkez Bankası'nın parasal genişleme programını açıklaması sayesinde bu yıl yüzde 11 yükseldi. 

Yunanistan hükümet yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Euro Bölgesi'nin kurtarma paketine yönelik altı aylık uzatma talebi yarın kabul edilecek. 

Yunanistan ve Euro Bölgesi üyeleri, ülkenin Şubat'ta sona erecek olan 240 milyar euroluk (274 milyar dolar) kurtarma paketinin uzatılması konusunda görüşmeler yürütüyorlardı. Görüşmelerin başarısız olması durumunda Yunanistan'ı finansal desteksiz kalarak bazı yükümlülüklerde temerrüde düşme tehlikesi ile karşı karşıya bırakabilirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)