BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları yükselişini sürdürdü----

Avrupa borsaları yükselişini sürdürdü

Avrupa borsaları yükselişini sürdürdü
27 Şubat 2015 - 21:52 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, şirketlerin beklenenden iyi gelen bilançoları ile yükselerek, 2007'den bu yana en yüksek seviyeyi yukarı taşıdı

Avrupa hisseleri, aralarında Airbus Group NV'nin de bulunduğu şirketlerin beklenenden iyi gelen bilançoları ile yükselerek, Temmuz 2007'den bu yana en yüksek seviyeyi yukarı taşıdı. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.4 yükselerek günü 392.21 puandan tamamladı. Endeks dün, Bayer AG ve GDF Suez SA gibi şirketlerin bilanço açıkladıktan sonra yükselmeleri ile yüzde 1 artarak bir aydan uzun bir sürenin en dik tırmanışını gerçekleştirdi.

Stoxx 600 Şubat'ta yüzde 6.9'luk ralli yaparak bu yılki kazancını yüzde 15'e taşıdı. Bu yükselişte Yunanistan'ın kurtarma paketi konusunda anlaşmaya varması ve Avrupa Merkez Bankası'nın uyguladığı teşvikler etkili oldu. 

Yatırımcıların bugün takip edeceği veriler öncesinde, Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı Almanya'da enflasyonun Şubat'ta bir önceki aya göre yüzde 0.6 arttığı yönünde. ABD'de ise dördüncü çeyrek büyüme rakamlarının bir önceki okumaya göre aşağı yönlü revize edilebileceği öngörülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)