BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları haftaya yükselişle başladı----

Avrupa borsaları haftaya yükselişle başladı

Avrupa borsaları haftaya yükselişle başladı
24 Ağustos 2020 - 10:39 www.finansgundem.com

Küresel endekslerin yeni korona virüs tedavilerine ilişkin umudu değerlendirdiği günde Avrupa endeksleri açılışta yukarı yönü gösterdi

Avrupa borsaları haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Açılışın ardından, Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 1,0, Almanya'da DAX 30 endeksi yüzde 1,4, İngiltere'de FTSE 100 endeksi yüzde 1,2, Fransa'da CAC 40 endeksi yüzde 1,3, İspanya'da IBEX 35 endeksi yüzde 1,2 ve İtalya'da FTSE MIB endeksi yüzde 1,1 değer kazandı.

Yatırımcılar korona virüs karşısında ABD’nin yeni tedavi yöntemi olarak plazma tedavisine geçmesini değerlendirdi. ABD Gıda ve İlaç İdaresi pazar günü kovid-19 virüsün etkilerinden muzdarip bazı hastalar için bir tedavi seçeneği olarak kurtarılan hastalardan alınan kan plazmasının kullanımı için 'acil kullanım onayı' verdiğini açıkladı.

Yatırımcı duyarlılığı Financial Times’ın ABD yönetiminin başkanlık seçimleri öncesinden ABD’de kullanılmak üzere İngiltere’den deneysel bir korona virüs aşısı getirileceğine ilişkin haberine de tepki verdi.

Altında üretim rekoru geliyor

 

Dolar 7.35 TL seviyesinde

 

Dolar düşse de konumunu kaybetmez

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)