BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Birliği'nden Türkiye'ye "memnuniyet"açıklaması----

Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "memnuniyet"açıklaması

Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye memnuniyetaçıklaması
22 Eylül 2021 - 16:28 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği, Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı TBMM'nin onayına sunması planından memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

AB Komisyonunun çevre ve iklim değişimi konularından sorumlu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, sosyal medya hesabından Türkiye'nin Paris Anlaşması kararıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, "Türkiye'nin iklim konulu Paris Anlaşması'nı onaylamaya hazır olması çok memnuniyet verici bir adım" sözlerini kullandı.

Türkiye'nin bu adımını yakında Ulusal Katkı Beyanı'nın (NDC) takip etmesini beklediklerini söyleyen Timmermans, "Dünya genelinde daha iddialı iklim eylemi için ivme artıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Kurulu'nda açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu görüşmelerindeki konuşmasında, "Paris İklim Anlaşması'nı, yapıcı adımlara uygun şekilde ve ulusal katkı beyanımız çerçevesinde, önümüzdeki ay Meclisimizin onayına sunmayı planlıyoruz" demişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da geçen hafta Brüksel'de Timmermans ile yaptığı görüşmede Paris İklim Anlaşması, net sıfır emisyon, karbon salınımının azaltıldığı bir dünya için yapılması gerekenler, emisyon ticareti, AB Yeşil Mutabakatı gibi çeşitli konuları ele almıştı.

Avrupa Birliği, Taliban'la 'koşullu ilişki' kuracak

 

Avrupa Birliği seyahat listesini güncelledi

 

BM Genel Kurulu'nda Kovid-19 şoku! Sağlık Bakanı virüse yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)