BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAvrupa bankaları kalıcı mali destek sözü verecek----

Avrupa bankaları kalıcı mali destek sözü verecek

Avrupa bankaları kalıcı mali destek sözü verecek
09 Eylül 2020 - 09:22 www.finansgundem.com

Ekonomide rekor daralma yaşyan Avrupa ülkelerindeki finans kurumları mali teşvikleri geri çekmenin zamanı olmadığına dair görüş birliğinde

Salgın döneminde ağır hasar alan Euro Bölgesi bakanları ekonomiye kalıcı mali destek sözü verecek. Üst düzey bir AB yetkilisi, Euro bölgesi maliye bakanlarının Kovid-19 salgınından kaynaklanan darbenin ardından Cuma günü ekonomilerine kalıcı mali destek sözü vereceklerini bildirdi.

19 euro ülkesinden bakanlar, Mart ayından bu yana Avrupa ekonomisini kasıp kavuran salgına verilen mali tepkiye ilişkin gayrı resmi görüşmeler için Şubat ayından sonra ilk defa Cuma günü Berlin'de yüz yüze bir araya gelecek.

Toplantı hazırlıklarında yer alan üst düzey yetkili, "Mali teşvikleri geri çekmenin zamanı olmadığına dair geniş bir anlaşma var. Tartışma, hangi biçimde, kısa vadeli acil durum veya likidite önlemlerinden daha uzun vadeli yatırım faaliyetlerine nasıl kaydırılacağı, bunun nasıl sürdürüleceğine odaklanıyor" dedi.

IMF: Merkez bankaları mucize yarattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)