BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrasya Tüneli'nde kısa süreli panik----

Avrasya Tüneli'nde kısa süreli panik

Avrasya Tüneli'nde kısa süreli panik
19 Ağustos 2018 - 22:36 www.finansgundem.com

Tünel içinde bir motosikletin durması üzerine trafik çift yönlü durduruldu. Yapılan araştırmada şüpheli bir durum görülmeyince trafik yeniden açıldı

Avrasya Tüneli çift yönlü olarak bir süre trafiğe kapatıldı. Tünelin içinde bir aracın durması üzerine polis inceleme başlattı. İncelemede şüpheli bir durum bulunamayınca Avrasya Tüneli trafiğe açıldı.

İstanbul Valiliği'nce Twitter'dan yapılan açıklamada, "Şüpheli paket ihbarı nedeniyle kontrol amaçlı olarak ve tedbiren Avrasya Tüneli'nde trafik akışı her iki yönden geçici bir şekilde durdurulmuştur." ifadesi kullanıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda da, "Avrasya Tüneli geçici süreliğine çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Alternatif güzergahları kullanınız." denildi.

BENZİNİ BİTEN MOTOSİKLET

DHA'nın haberien göre benzini biten motosiklet şüpheli bulundu. Motosiklet incelenirken Avrasya Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapıldı. İncelenirken motosiklet sahibinin gelmesi ve incelemede şüpheli bir durum bulunamayınca Avrasya Tüneli trafiğe açıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)