BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAVEK'ten eğitimli 'otomobil bayi'----

AVEK'ten eğitimli 'otomobil bayi'

AVEK'ten eğitimli 'otomobil bayi'
09 Eylül 2013 - 22:15 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü markalar, müşteri memnuniyeti için personeline kişisel gelişim eğitimi aldırıyor...

Türkiye’nin en büyük otomobil bayilerinden Avek Otomotiv, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla personeline kişisel gelişim eğitimleri aldırmaya başladı. Riccon Akademi'nin desteği ile müşteri odaklı hizmet kültürünün benimsenmesi ve çalışanlar arasında ortak dilin oluşturulması için Avek’e özel eğitim kitapçığı hazırlandı. Hala devam etmekte olan kişisel gelişim eğitimleri ve motivasyon toplantıları, sabah sporları ve çalışanların ödüllendirilmesi, Avek 'in hedeflerine varması için en önemli faaliyetlerin başında geliyor.
Özellikle temel eğitim olarak ‘Yüz Haritası’, ‘İnsan Tanımak’, ‘Düşünce Okuma Teknikleri’, ‘Zorlu süreçler ile Başetmek’ programları üzerinde durularak elemanların davranışsal gelişimleri desteklenmekte.
Avek Otomotiv, VW, Seat, Audi tüm bayilik hizmetlerinin yanı sıra servis binasında müşterilerinin zamanlarını keyifli geçirmeleri için Bay-Bayan Kuaförü, bilardo, DVD ve multi medya salonu, kafeterya, lostra, simülatör, kablosuz internet, sabit internet cafe içeren özel müşteri bekleme salonlarına sahip.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)