BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvcılar'da "kaçak kiracı" kavgası----

Avcılar'da "kaçak kiracı" kavgası

Avcılar'da kaçak kiracı kavgası
15 Mayıs 2022 - 13:02 www.finansgundem.com

Avcılar'da bir apartmanda, ev sahibi ile kiracılar arasında benzerine az rastlanır bir olay yaşandı.Kiracı kiraladığı evin odalarını aylarca farklı kişilere, yüksek ücretlerle kiraya verdi.

Dairenin kapısını 3 kiracının üzerine kilitleyen ev sahibi, şikayetçi olmak için polis karakoluna gitti. Evde mahsur kalan kiracılar ise itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye durumu anlayınca ayrıldı. Fakat ev sahibi ile evdeki kaçak kiracılar arasında kavga çıktı.

Merkez Mahallesi Talimhane Sokak'taki bir apartmanda yaşanan olayda, yaklaşık 2 ay önce dairesini kiraya veren ev sahibi, kiracısının evin odalarını yüksek ücret karşılığında başka kişilere kiraladığını öğrendi. Ev sahibi evi kiraya verdiği 3 kişiyle önce tartıştı, sonra da üzerlerine kapıyı kilitleyerek, Avcılar Polis Merkezi'ne gitti. İçeride kilitli kalan kiracılar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, evde mahsur kaldıkları ihbarında bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ev sahibi ile kiracılar arasında anlaşmazlık yaşandığını öğrenince müdahalede bulunmadı. Ev sahibi, polise şikayette bulunduğunu, kiracıların kaçmasını engellemek için kapıyı kilitlediğini anlattı. İtfaiye ekibi geri dönerken, ev sahibi kapıyı açarak kiracıların evi terk etmelerini istedi. Bu sırada kiracılarla ev sahibi arasında arbede yaşandı. Kavga büyüyünce kiracılar evden kaçtı.

Kira zam oranı açıklandı

Esenyurt'ta ev sahibi-kiracı meydan savaşı

Kira fiyatlarında rekor artış

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.15 Mayıs 2022 13:47

    OLAYLAR YENİ BAŞLIYOR BELEDİYELER KÜÇÜK SOSYAL/PREFABRİK BRİKET KONUTLAR YAPIP/YAPTIRIP KEFİL ŞARTI ARAMADAN ENLAKÇI KOMİSYONU ALMADAN KIRAYA VERMEYE BAŞLAMALIDIR ESKISEN VAKIFLAR TÜRK HAVA KURUMU GİBİ KURUMLAR KONUT DA KİRAYA VERİRDİ HERKES KONUT/OTOMOBİL SAHİBİ OLACAK KADAR PARA KAZANAMAZ AMA HERKESİN BARINMA SORUNU ÇÖZÜLMELIDİR