BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAustrıan Post, kadın yöneticilerini üst yönetime hazırlıyor----

Austrıan Post, kadın yöneticilerini üst yönetime hazırlıyor

Austrıan Post, kadın yöneticilerini üst yönetime hazırlıyor
16 Nisan 2018 - 15:53 www.finansgundem.com

Aras Kargo’nun yüzde 25 oranında ortağı olan Austrian Post, kadın çalışanlarına, kariyer geliştirme süreçlerinde destek olmaya devam ediyor.

Aras Kargo’nun yüzde 25 oranında ortağı olan, Avrupa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Austrian Post, kadın çalışanlarına kariyer geliştirme süreçlerinde destek olmaya devam ediyor. Austrian Post, kadın çalışanları için 2012’de uygulamaya koyduğu, 2013’te de ikinci defa gerçekleştirdği danışmanlık programlarının üçüncüsünü bu yıl Mart ayı içinde gerçekleştirilen ilk toplantıyla başlattı. Program dahilinde, çeşitli yönetici pozisyonlarında görev yapan 24 kadın, kapsamlı bir eğitim programı alma şansına sahip oldu.

 Yüksek potansiyelleri daha da geliştirilecek

Seçilen 24 kadın yönetici, kapsamlı program boyunca, üst düzey danışmanlarla ve Austrian Post Yönetim Kurulu üyeleriyle tecrübe paylaşımında bulunmanın yanı sıra,çok sayıda atölye ve şirketlerarası ağ oluşturma toplantılarına katılma şansına sahip oldu. İş, sanayi, sanat ve siyaset dünyalarından önemli isimler danışman olarak programda yer alacak. Şirketin yeni Genel Merkez Binası Post am Rochus’ta başlayan programın bu seneki yürütücüsü Austrian Post Denetleme Kurulu Başkanı Edith Hlawati.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)