BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAustria Card Türkiye'den DenizBank Bonus Kart üretimi----

Austria Card Türkiye'den DenizBank Bonus Kart üretimi

Austria Card Türkiye'den DenizBank Bonus Kart üretimi
06 Mayıs 2019 - 11:17 www.finansgundem.com

Yüzyıllık baskı hizmetleri deneyimiyle dijital ödeme çözümleri sunan Austria Card Türkiye, DenizBank ile 'Bonus Kredi Kartı'nın üretimi için el sıkıştı.

Tüm bankacılık ve banka dışı sektörlere çözüm hizmetleri sunan Austria Card Türkiye, DenizBank ile Bonus Kredi Kartı üretimi  konusunda iş birliğine imza attı.
Bonus platformuna üye bankalar için 2018 yılı itibarıyla Bonus  özelliği taşıyan çipli kart tedarik etmeye başlayan Austria Card Türkiye ACT Kart, DenizBank Bonus Kredi Kartı üretimi için süreci  başlattı.

"Bonus ürünleri zincirine değerli bir halka daha eklemekten mutluyuz"
Austria Card Türkiye Genel Müdürü Burak Bilge proje ile ilgili  yaptığı değerlendirmede ACT Kart'ın teknoloji servisi sağladığı Bonus  ürünleri arasına değerli bir ürün daha eklemekten mutlu olduklarını  söyledi. Bilge ayrıca söz konusu sürecin devam eden büyüme  stratejilerine ivme kazandıracak bir gelişme olacağının da altını  çizdi.
DenizBank 17 yıldır Bonus Kartıyla müşterilerine avantajlar sunuyor

Bonus platformuna 2002 yılında katılan DenizBank, Türkiye'de bu  kartın ayrıcalıklarını müşterilerine sunan ilk bankalardan biri  konumunda bulunuyor. Banka ayrıca, Bonus Sadakat Sistemi'nin  avantajlarını hem kredi kartı hem de üye iş yeri müşterilerine sunmaya  devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)