BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAudi'den özel hizmet----

Audi'den özel hizmet

Audi'den özel hizmet
29 Haziran 2013 - 15:12 www.finansgundem.com

Audi sahipleri, otomobili servisteyken yaya kalmayacak

Audi Bayisi AVEK, başlatmış olduğu kampanya kapsamında; otomobilini servise getiren müşterileri için başka bir Audi araç temin ederek günlük işlerine devam etmelerini  sağlıyor. Üstelik bu hizmet için hiçbir ücret talep etmiyor.
Audi Bayisi AVEK, müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Yapılan kampanyaya göre; Audi sahipleri otomobillerini servise bıraktıkları anda başka bir Audi ile yoluna devam edecek.  Tekstilkent’te bulunan Audi Bayisi AVEK, ‘Geçici Araç Temini’ kapsamında başlatmış olduğu servis kampanyasıyla müşterilerine ücretsiz araç tahsisi yapıyor. Bu sayede Audi sahipleri, otomobilleri servisteyken günlük işlerine başka bir Audi ile devam edebilecekler. Bu hizmetten yararlanmak için sadece randevu almak yeterli olacak. 
Sahip olduğu deneyim, bilgi birikimi ve yenilikçi hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini arttırmayı sürdüren AVEK, içerisinde seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar işlemlerinde 15 anlaşmalı sigorta şirketi ayrıcalığının yanı sıra bay-bayan kuaförü, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo ve kablosuz internet bağlantısı bulunan 30 bin metrekarelik bir alanda hizmet veriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)