BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemATO'dan vergileri kredi kartıyla ödeme talebi----

ATO'dan vergileri kredi kartıyla ödeme talebi

ATO'dan vergileri kredi kartıyla ödeme talebi
02 Haziran 2018 - 14:01 www.finansgundem.com

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: Vergilerin kredi kartıyla ödenmesi için Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan talepte bulunduk

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, vergilerin kredi kartıyla ödenebilmesi için Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan talepte bulunduklarını bildirdi.

Baran, yazılı açıklamasında, günümüzde her türlü ödemenin yapıldığı kredi kartlarıyla vergilerin de ödenebilmesi için Maliye Bakanlığından talepte bulunduklarını belirterek, "Sayın Ağbal, meclis toplantımıza katıldığında, konuyla ilgili talebimiz üzerine çalışma başlattıklarını ve kredi kartıyla vergi ödemesi konusunda bankalara başvuru yaptıklarını söyledi." ifadesini kullandı.

Üyelerin vergi ve yapılandırma konularındaki talepleri ve sorunları nedeniyle ATO ile Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı arasında acil çağrı merkezi kurulabileceğini belirten Baran, toplantıda Maliye Bakanı Ağbal'ın vergi ve primle ilgili yapılandırma başvurularının 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirilebileceğini hatırlattığını kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)