BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemATO'dan genç girişimcilere "Güçlerinizi birleştirin" çağrısı----

ATO'dan genç girişimcilere "Güçlerinizi birleştirin" çağrısı

ATO'dan genç girişimcilere Güçlerinizi birleştirin çağrısı
17 Kasım 2021 - 14:07 www.finansgundem.com

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Ufak paralarla ticaret yapma imkanımız kalmadı. Gelin bir iş yeri açıp, girişimcilik teşebbüsünde bulunurken güçlerimizi birleştirelim. Önemli sermayelerle bu arenaya çıkmamız lazım." dedi.


ATO koordinatörlüğünde TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Ankara Girişimcilik Zirvesi 2021" etkinliği, Kurulun İcra Komitesi Başkanı Hakan Tarhan'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Baran, burada yaptığı konuşmada, dünyanın yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çok zor bir süreçten geçtiğini ancak şu anda durumun biraz daha iyiye gittiğini söyledi.

Önceden açılışlara, kongrelere, düğünlere ve toplantılara yetişemediklerini ifade eden Baran, artık yavaş yavaş toplantı ve fuarların başladığını bildirdi.

Baran, yakın zamanda katıldıkları gıda fuarında, 13 holden birinin Türk girişimcilere ait olduğu bilgisini vererek, şöyle konuştu:

"Dünyanın en büyük gıda fuarında ağırlığımızı hissettirdik. Türkiye adına önemli bir gösteriydi. Girişimcilik çok önemli, buna çok ihtiyacımız var. Gençler bizim geleceğimiz. Sizlerin ufkuna ihtiyacımız var. Günümüz dünyasında artık ticaret de değişiyor. Ufak paralarla ticaret yapma imkanımız kalmadı. Gelin bir iş yeri açıp, girişimcilik teşebbüsünde bulunurken güçlerimizi birleştirelim. Önemli sermayelerle bu arenaya çıkmamız lazım. Sorunlarınızla problemlerinizle ilgili atılması gereken adımları atma gayretinde oluruz. Lütfen sorunlarınızı bizlere iletin."

Fintek sektörü girişimciler için fırsat

 

Girişimcilerin cevaplaması gereken 3 hayati soru

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)