BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemATO'dan etkinlik sektörü için Kovid-19 tedbir paketi----

ATO'dan etkinlik sektörü için Kovid-19 tedbir paketi

ATO'dan etkinlik sektörü için Kovid-19 tedbir paketi
16 Mayıs 2020 - 14:51 www.finansgundem.com

Gürsel Baran, Kovid-19'un hayatın bir gerçeği haline geldiğini belirterek, "Bizim bu gerçekle yaşamayı ve ekonominin çarklarını döndürmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Boş durarak değil tedbir alarak ticaretimizi sürdürebiliriz" dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Meslek Komitesi üyeleri ve etkinlik sektörü temsilcileriyle ATO'da genişletilmiş toplantı yaptı. Baran, ATO'nun Kovid-19 ile mücadele sürecinde üyelerine yönelik yaptığı çalışmaları anlattı.

Kültür ve sanat etkinliklerinin toplumların ilerlemesi için bilim kadar önemli olduğunu vurgulayan Baran, "Kovid-19 tüm dünya ile birlikte bizim de hayatımızın bir gerçeği haline geldi. Bizim bu gerçekle yaşamayı ve ekonominin çarklarını döndürmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Boş durarak değil tedbir alarak ticaretimizi sürdürebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, pandemi süresince evde kalan vatandaşların yeni normalleşme dönemine uyum sağlamaları aşamasında kültür ve sanat etkinliklerinin önemli olduğunun altını çizdi. Toplantıda, komite üyeleri ile sektör temsilcileri de sektörün durumu ve normalleşme adımlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Tedbirler paketi açıklandı

Toplantıda, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Meslek Komitesince etkinlik sektörünün üzerinde çalıştığı tedbirler paketi açıklandı. Buna göre, etkinliklerde tedbirler üç aşamalı bir eylem planı ile hayata geçirilecek. Eylem planının ilk aşamasını etkinliklerin başlangıcı ve giriş bölümünde alınacak tedbirler oluştururken, etkinlik içi ve sonrası önlemler de diğer aşamalarda uygulanacakları kapsayacak.

Salgının ekonomiye etkisini azaltması için CHP’den kanun teklifi

Türkiye sağlık turizminde 31 ülkeye sınırlarını açıyor

Virüsün ABD'ye faturası: Ekonomik tecrit dönemi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)