BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinATM'leri böyle soydular! 10 milyonluk vurgun...----

ATM'leri böyle soydular! 10 milyonluk vurgun...

ATM'leri böyle soydular! 10 milyonluk vurgun...
23 Mart 2021 - 17:09 www.finansgundem.com

İstanbul'da bulunan bazı özel banka ATM'lerine düzenek yerleştirerek kart kopyalandığı bazı ATM'lerin ise levye ile açılarak para alındığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli toplamda 10 milyon liralık vurgun yaptığını itiraf etti.

İstanbul'da bulunan bazı özel banka ATM'lerinden akıllara durgunluk veren bir vurgun yapıldığı ortaya çıktı. Bankaların ATM'lerine düzenek yerleştirerek kart kopyalandığı, bazı ATM'lerin ise levye ile açılarak para alındığı belirlendi. Bir bankanın durumu tespit edip ihbarda bulunması üzerine İstanbul emniyeti şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Emniyet güçleri, söz konusu bankaların ATM'lerinde olay tarihlerine ait güvenlik kamerası incelemesi yaptı.

AKILALMAZ YÖNTEM

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Bankaların ATM'lerine düzenek yerleştirip kart kopyalamak suretiyle dolandırıcılık yaptığı ve yine bazı bankaların ATM'lerini levye ile açarak para çaldığı belirlenen şüpheli Kadir Tatarer yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyette verdiği ifadesinde farklı tarihler aralığında bazı bankaların ATM'lerine düzenek bazılarının para bölümünü levye ile açtığını itiraf etti.

TOPLAMDA 10 MİLYONLUK VURGUN YAPTI

Tatarer, banka ATM'lerine yönelikk yapmış olduğu eylemler kapsamında toplamda 10 milyon lira para çaldığını kabul etti ve ilginç bir şekilde söz konusu bankaların zararını karşılayabileceğini ileri sürdü.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Emniyet ve savcılıkta verdiği ifadelerinde suçunu kabul eden şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Turk İlaç’ın halka arzında büyük vurgun!

 

İş adamına rekor dolandırıcılık suçlaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)