BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAtlasjet, Barzanilerle ortak şirket kurdu----

Atlasjet, Barzanilerle ortak şirket kurdu

Atlasjet, Barzanilerle ortak şirket kurdu
27 Temmuz 2013 - 19:19 www.finansgundem.com

İlk Kürt havayolu şirketini Türkler kuruyor... İlk sefer Eylül'de...

Kürt yönetimi, Türk şirket Atlasjet ile uçuşa hazırlanırken Eylül ayında ilk seferine başlayacak.Şirketin isminin ise Şemdinli’den İran’a kadar uzanan büyük bölümü Irak Kürt bölgesinde bulunan Zagros sıra dağlarından aldı. Yüzde 50-50 ortaklıkla kurulan Zagrosjet'in Barzani Ailesi'yle ortak kurulduğunu belirten Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, "Erbil merkezli bir havayolu şirketi şu ana kadar yoktu. Hızla büyüyen bu bölgeyi dünyaya açacağız" dedi.
Yatırımı Kuzey Irak Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut Barzani'nin yeğeni Mustafa Barzani ile birlikte yaptıklarını ifade eden Alan, "Bölgeden Türkiye uçuşlarının yanı sıra Avrupa, Asya ve Avrupa'ya yönelik uçuşlar gerçekleştireceğiz. Amacımız ilk planda yıl sonuna kadar 7-8 noktaya uçuş başlatmak. Ardından bu sayıyı artıracağız" dedi. (Milliyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş29 Temmuz 2013 15:10

    Paranın ne dini, ne insanlığı ne de milliyeti yok kaptan. Bak, adamlar teröristlerle işbirliği yapıp şirket kuruyor. Bir de gurur duyuyorlar.