BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtlasglobal'den bilet ücreti açıklaması!----

Atlasglobal'den bilet ücreti açıklaması!

Atlasglobal'den bilet ücreti açıklaması!
13 Şubat 2020 - 14:57 www.finansgundem.com

Atlasglobal Havayolları iflas başvurusunda bulundu. Atlasglobal Havayolları'ndan yapılan açıklamada, çalışanların tazminatı ve yolcuların bilet ücretlerinin geri ödemesi ile ilgili çalışıldığı belirtildi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz günlerde uçuşlarına ara verdiğini duyuran Atlasglobal Havayolları iflas başvurusunda bulundu. Çalışanların ve vatandaşların bilet ücreti iadelerinin yapılacağını söyleyen Atlasglobal Havayolları Kurumsal İletişimi, Milliyet Derin Gökçe'ye yaptığı açıklamada, "Ödeme tarihleri için hukuk departmanımız çalışıyor." ifadelerini kullandı. 

UÇUŞLARI 26 ARALIK TARİHİNE KADAR ERTELEMİŞTİ

Atlasglobal geçen kasım ayında mali yapısındaki problemlerden dolayı uçuşlarını 21 Aralık tarihine kadar ertelemişti.

Atlasglobal için iflas iddiasında bulunuldu

 
ATLASGLOBAL AVRUPA'DA NERELERE UÇUYOR?

Atlas Global Avrupa’da Paris, Amsterdam, Londra, Barcelona, Berlin, Biarritz, Bilbao, Birmingham, Billund, Bükreş, Dublin, Edinburgh, Gothenburg, Kiev, Kopenhag, Lizbon, Lyon, Madrid, Manchester, Marsilya, Montpellier, Nice, Odessa, Oslo, Porto, Prag, Sofya, Stockholm, Toulouse, Viyana ve Zürih’e de hizmet veriyordu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat13 Şubat 2020 17:52

    Kurumsal iletisim oyunu oynuyorlar. Iflas aciklamak uzereyiz. Iflas basvurusundan sonra siraya yazilacaksiniz Sira gelirse desenize milleti salak yerine koyup umutlandiriyorsunuz???