BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Ateşe benzinle gitmesinler'----

'Ateşe benzinle gitmesinler'

'Ateşe benzinle gitmesinler'
04 Nisan 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, "Çözüm sürecine katkı sunabilen herkese kapımız açık ama..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.
Çelik, Akil İnsanlar Heyetindeki kişilere yönelik eleştirilere tepki göstererek, ''Akil İnsanlar Heyetini, tahkir ve tezyif eden bazı yazı ve beyanlar var. Bunlar sadece yapanları küçültür. İyi niyetle sadece gönüllülük esasına dayalı olarak, hiçbir menfaat gözetmeden, memleket meselesinde elini taşın altına koyan bu insanlara hakaret etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bunu yapanlar sadece kendi kalitelerini ortaya koyuyorlar'' dedi.
Hüseyin Çelik, ''Çözüm süreci öngörülen şekilde devam ediyor. Siyasi iradenin iradesiyle başlayan, devletin çeşitli kurumları tarafından yürütülen bu çözüm süreci öngörülen şekilde devam ediyor. Bu sürece katkı sunabilen herkese kapımız da gönlümüz de açıktır ama katkı sunmayanlar da lütfen ateşe benzinle gitmesinler'' şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)