BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAtatürk’ün benzeri gözaltına alındı----

Atatürk’ün benzeri gözaltına alındı

Atatürk’ün benzeri gözaltına alındı
14 Nisan 2013 - 10:14 www.finansgundem.com

Atatürk’e benzerliğiyle tanınan tiyatro oyuncusu ifade verdi, mahkemeye sevk edildi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenecek "23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" dolayısıyla kente davet edilen amatör tiyatro oyuncusu Göksal Kaya, Büyükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen bir davada, hakkında çıkartılan yakalama kararı gereğince İzmit'te kaldığı otelde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Kaya, daha sonra sevk edildiği Kocaeli Adliyesinde nöbetçi 4. Sulh Ceza Mahkemesinde ifade verdi. Adliye çıkışında açıklama yapan Kaya, İstanbul'da görülen bir "alacak verecek" davası nedeniyle ifade verdiğini belirterek, "Önemli bir şey yok. Sadece alacak verecek meselesi. Ben gerçek bir Atatürkçüyüm. Ona ve misyonuna yakışmayan bir harekette bulunmam söz konusu değil" diye konuştu.
Göksal Kaya, geçen yıl da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılmıştı. Kaya, Atatürk'e benzerliği nedeniyle öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. (AA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)