BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı’nda güvenlik alarmı----

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik alarmı

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik alarmı
23 Aralık 2015 - 14:22 www.finansgundem.com

Atatürk Havalimanı’nda üst düzey güvenlik önlemi alındı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen patlamanın ardından Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri artırıldı. Araçları havalimanı girişinde durduran polisler, sürücüleri ve araçları didik didik aradı. Arama sırasında bir otomobilin bagajında balta çıktı.
   
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gece 02.00 sıralarında meydana gelen patlamada Zehra Yamaç hayatını kaybederken, bir kişi de yaralanmıştı. Patlama sonucu 200 metre mesafede bulunan 3 farklı noktada, 3 uçakta hasar oluştu. Konuyla ilgili incelemeler sürerken, patlamanın sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
   
Yaşanan olay üzerine Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemler artırıldı. Polisler havalimanı girişinde şüphelendikleri araçları durdurarak aradı. Sürücülerin kimliklerini kontrol eden polis, daha sonra üst araması yaptı. Arabalarda da detaylı arama yapan ekipler, bagajlardaki tüm eşyaların içini açarak aradı. Arama sırasında bir otomobilin bagajında balta çıktı. Sürücü işlem için emniyet noktasına götürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)