BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı kapatılacak mı?----

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?
11 Şubat 2017 - 09:50 www.finansgundem.com

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Atatürk Havalimanının akıbetine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Atatürk Havalimanı'nın akıbeti konusunda önemli açıklamarda bulundu.

Yeni havalimanının devreye girmesinin ardından Atatürk Havalimanı’nın akıbetinin ne olacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Funda Ocak, “Ölçeğini bilemeyiz, büyüklüğünü bilemeyiz ancak bütün büyük metropollerde olduğu gibi İstanbul yeni havalimanının da mutlaka bir yedek meydanı olması lazım. Burada genel havacılık, müstakil kargo, uçuş eğitim merkezleri, bakım onarım merkezleriyle ilgili bir bölüm kalacak ama bunun dışındakiler tabii ki büyüklerimizin vereceği bir karardır. Ama şu anda bununla ilgili çalışmalarımız da özellikle genel havacılık ağırlı olarak biz planlamalarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nâdır KART'AL13 Şubat 2017 04:55

    Bu kadar kompleksli olma. Büyük ten kastı ben müdürüm üslerim büyük manasında sen kapılmışsın. Haa büyüklerin vardır seninde. Elini öp arada

  • Kâzım KARTAL11 Şubat 2017 14:19

    "Büyüklerimizin vereceği karardır." ne demek yahu? Bu büyük-küçük kompleksinden bir türlü kurtulamadık gitti. Benim seçtiğim adamlar niye benden büyük olsun? Siyasiler karar verecek, devlet yöneticileri karar verecek, Bakanlık karar verecek... hepsine eyvallah da "büyüklerimiz" ne oluyor? Avrupa'da şu lafı eden bir Genel Müdür'e vallahi kahkaha ile gülerler.