BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAtatürk Havalimanı Avrupa'nın en iyisi----

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın en iyisi

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın en iyisi
11 Nisan 2013 - 12:23 www.finansgundem.com

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi.

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi.
TAV açıklamasına göre, TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax tarafından yapılan anketler sonucunda, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi.
İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen ve havacılık sektörü liderlerinin katıldığı törende ödül, Skytrax (Üst Yöneticisi) CEO'su Edward Plaisted tarafından TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan'a takdim edildi.
TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, havalimanı işletmeciliğinde küresel arenada yer alan TAV Havalimanları olarak işletmesini yürüttükleri İstanbul Atatürk Havalimanı'nın, havacılık sektörünün Oscar'ı olarak kabul edilen Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013'de "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" seçilmesinin kendilerine gurur verdiğini söyledi.
Kaptan, "Dünya çapında böyle önemli bir ödüle daha layık görülmek havalimanı işletmeciliğinde hedeflerimizi mükemmeliyetçi bir yaklaşım ve istikrarla sürekli ileriye ve daha yükseğe taşıdığımızın bir göstergesidir. Dünya havacılık sektörünün yakından takip ettiği bu uluslararası ödülü alarak ülkemizi küresel platformda temsil eden TAV Havalimanları olarak marka elçiliği misyonumuzu da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)