BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAtaman'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe mesajı----

Ataman'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe mesajı

Ataman'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe mesajı
27 Nisan 2016 - 23:07 www.finansgundem.com

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Eurocup şampiyonu oldukları karşılaşma sonrası mutluluğu dile getirirken, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek olan ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye başarı diledi.

Ergin Ataman, Strasbourg'u 78-67 yendikleri maçın ardından şunları söyledi:

"4 yıldır Galatasaray'dayım ama manevi olarak 50 yıldır Galatasaray'lıyım. Strasbourg'un büyük maçlarda tecrübesi olduğunu biliyorduk ama Abdi İpekçi tecrübesi olmadığını ilk 10 dakikada gösterdik. Bu kupayı bu muhteşem taraftarla aldık. Takımımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. Çocuklarla, taraftarla, Türk basketboluyla gurur duyuyorum. Darısı Fenerbahçe'nin başına. İnşallah Fenerbahçe de Euroleague'i alır, darısı onların başına. Türkiye'nin bir basketbol ekolü oluştu."

OYUNCULARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ataman, soyunma odasında oyuncularına yaptığı konuşmada ise, "Bu kupa kulüp tarihine geçecek. Hepimiz bu kulübün tarihine geçtik. 100 yıllık bir kulüpten bahsediyoruz. Basketbolda ilk kupayı getiren sizlersiniz. Bundan sonra daha da büyük işler yapacağız inşallah. Kulübün tarihinde çok önemli bir yer aldık. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)