BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringAtaman yeniden başkan seçildi----

Ataman yeniden başkan seçildi

Ataman yeniden başkan seçildi
29 Şubat 2012 - 15:02 www.finansgundem.com

Faktoring Derneği başkanlığına yeniden Zafer Ataman getirildi

Faktoring Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Zafer Ataman seçildi.
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 1995'te kurulan Faktoring Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, geçen dönem derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Zafer Ataman görevine yeniden seçildi.
Geçen dönem Yönetim Kurulu'nda yer alan TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Nida Bektaş ve Fiba Faktoring Genel Müdürü Oya Yüksel yeniden, Devir Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başak yeni yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Ataman, 1995'te Faktoring Derneğini kurarken sektöre ilişkin etik değerleri oluşturmak, sektördeki şirketleri aynı çatı altında toplamak, faktoring faaliyetlerinin geliştirilmesini desteklemek, hukuki altyapının oluşmasına katkıda bulunmak, uzman personel yetiştirilebilmesi için her türlü eğitim hizmetinin verilmesini sağlamak ve sektörü tüm kamu ile özel kurumlar nezdinde temsil etmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Ataman, Faktoring Derneği üyelerinin toplam cirosunun geçen yıl 71 milyon TL olarak gerçekleştiğini, bu cironun 59 milyon TL'sinin yurt içi, 12 milyon TL'sinin yurt dışı faktoring işlemlerinden oluştuğunu aktararak, ''2012 bizim için çok önemli. Sektörümüzün kurumsallaşması yönünde önemli bir adım olan Kanun tasarımızın bu yıl güncellenerek yasalaşmasını umuyoruz. Tüm çalışmalarımızda düzenleme ve denetlemeleriyle bize yön veren kurumlara teşekkürlerimi iletiyorum'' ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nezih perçin29 Şubat 2012 16:45

    SN ZAFER ATAMAN BEYE ÖNCEKİ BAŞARILARIN DEVAMINI DİLER, TEKRAR TEBRİK EDERİM... SAYGILARIMLA NEZİH PERÇİN KENT FACTORİNG A.Ş. İSTİHBARAT MD.