BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemA.T. Kearney’den Türkiye’nin geleceğine yatırım!----

A.T. Kearney’den Türkiye’nin geleceğine yatırım!

A.T. Kearney’den Türkiye’nin geleceğine yatırım!
15 Kasım 2019 - 11:51 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen danışmanlık kuruluşlarından A.T. Kearney Türkiye’ye olan inancını yeni ofis yatırımıyla kanıtladı.

40’dan fazla ülkeden ve 3 bin 600’den fazla çalışanı ile hizmet veren A.T. Kearney, Türkiye’de giderek artan faaliyetleri ve büyüyen ekibini İstanbul’daki yeni ofisinden yönetecek. 1926’dan bu yana dünyanın önde gelen firmaları ve kuruluşlarına hizmet veren A.T. Kearney, çok farklı sektörlerde derin bir bilgi ve deneyim birikimine sahip. A.T. Kearney’in bu birikimi Türkiye’deki paydaşlarına şimdi İstanbul ofisi üzerinden ulaşacak.

A.T. Kearney’in İstanbul ofisinin yöneticiliğini şirketin Türkiye ve Kuveyt’ten sorumlu deneyimli şirket ortağı Sean Wheeler üstlenecek. A.T. Kearney’in Türkiye operasyonları ise Sean Wheeler ile birlikte Türkiye Direktörü Onur Okutur tarafından yürütülecek. İstanbul ofisinin uluslararası yöneticiliğini ise A.T. Kearney Ortadoğu ve Afrika Yönetici Ortağı Bob Willen yapacak.

A.T. Kearney Türkiye Direktörü Onur Okutur, yaptığı açıklamada Türkiye ofisi yatırımının, ülkemizin taşıdığı büyük potansiyele ve geleceğine olan güçlü inancın somut yansıması olduğunu belirterek, “Türkiye’ye yatırım yaparken yerel ekibimizi de büyüterek güçlendiriyoruz. Türkiye’deki paydaşlarımız A.T. Kearney’in kanıtlanmış uluslararası deneyim ve itibarını artık yanı başlarında bulacaklar” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)