BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAsyalı dev, Kipaş ile işbirliği kararı aldı----

Asyalı dev, Kipaş ile işbirliği kararı aldı

Asyalı dev, Kipaş ile işbirliği kararı aldı
06 Şubat 2019 - 09:58 www.finansgundem.com

Hong Kong merkezli Unifi Asia Pasific Company, Türk şirketi Kipaş ile işbirliği yapacak

CÖMERT YILDIZ - FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL

Asya'nın en büyük tekstil çözümleri üreten şirketlerinden Hong Kong merkezli Unifi Asia Pasific Company (UAP) önemli bir anlaşmaya imza attı. Asyalı dev, Türk şirketi Kipaş ile işbirliği kararı aldı. İki şirketin yaptığı stratejik işbirliği anlaşmasına göre REPREVE adı verilen bazlı temel elyaf satış ve üretim konusunda çalışacak. Anlaşmayı Kipaş'tan Satın Alma Müdürü Yıldırım Güneş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer ile birlikte Unifi Yönetim Kurulu Başkanı Hongjun Ning, Kıdemli Ürün Müdürü Chen Bi Mei imzaladı. Hong Konglu şirketin ürettiği markalı dönüştürülmüş elyafta dünya lideri olan REPREVE üzerine ortak çalışma yapılacak.

25 tesiste 8 bin çalışanı var

Unifi'nin Başkanı Hongjun Ning, anlaşma hakkında yaptığı açıklamada, "Tekstil üretimi için kilit bir pazar olan Türkiye'deki kumaş üreticileriyle bağlantı kurmaktan heyecan duyuyoruz. REPREVE geri dönüştürülmüş polyesteri ürünlerine dahil ederek çevreye duyarlı bir seçenek sunuyoruz. Kipaş ile olan işbirliğimiz sayesinde en hızlı tedarik rotasını sunmayı dört gözle bekliyoruz."

1984 yılında kurulan Kipaş Holding'in 6 farklı sektörde çalışan 25 fabrikasında 8 binden fazla kişi istihdam ediliyor. Holdingin cirosu 1 milyar doların üzerinde.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)