BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsya borsaları borç limiti tasarısının onayıyla yükselişte----

Asya borsaları borç limiti tasarısının onayıyla yükselişte

Asya borsaları borç limiti tasarısının onayıyla yükselişte
01 Haziran 2023 - 07:19 www.finansgundem.com

Asya piyasaları, ABD'de borç limitine ilişkin tasarının Temsilciler Meclisi oylamasından geçmesiyle çoğunlukla yükseldi.


Asya-Pasifik piyasaları, ABD borç tavanını yükseltmeye yönelik yasa tasarısının Temsilciler Meclisi'nde kabul edilmesinin ve varsayılan son tarihten sadece birkaç gün önce Senato'ya sunulmasının ardından Perşembe günü çoğunlukla yükseldi.

Meclis, Beyaz Saray ile Cumhuriyetçi Meclis Başkanı Kevin McCarthy arasında haftalarca süren gergin müzakerelerin bir sonucu olarak, hem Demokratların hem de Cumhuriyetçilerin desteğiyle tasarıyı kabul etti.

Çin, Japonya, Güney Kore ve birkaç Asean ülkesi için fabrika faaliyet verileri için özel anketler bugün daha sonra yayınlanacak.

Japonya'da Nikkei 225, Çarşamba günü 31 binden geri çekildikten sonra yüzde 0.3'lük bir kazanç gördü ve Topix de yüzde 0.46 yükseldi.

Avustralya'nın S&P/ASX 200 endeksi toparlandı ve yüzde 0,26 yükseldi, ancak Güney Kore daha karışıktı. Kospi yüzde 0,42 düştü ve Kosdaq yüzde 0,58 yükseldi.

Hong Kong'un Hang Seng endeksi, ayı piyasası bölgesine dokunduktan sonra toparlandı ve HSI yüzde 0,48 arttı. Anakara Çin piyasaları da yükseldi, Shanghai Bileşik Endeksi yüzde 0,14 ve Shenzhen Bileşen Endeksi yüzde 0,54 arttı.

New York borsası günü kayıpla tamamladı

 

Avrupa borsaları günü düşüşle kapattı

 

Piyasalarda gün ortası (31/05/2023)

 

Piyasalarda, resesyon ve enflasyon ikilemi

 

Bireysel yatırımcıların piyasaları yenmesi mümkün mü?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)