BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAssange'ın son görüntüsü yayınlandı----

Assange'ın son görüntüsü yayınlandı

Assange'ın son görüntüsü yayınlandı
22 Ekim 2019 - 11:06 www.finansgundem.com

İngiltere’de dün hâkim karşısına çıkan WikiLeaks kurucusu Julian Assange’ın cezaevi aracından çekilmiş bir görüntüsü yayınlandı

Julian Assange’ın Westminster’deki duruşmaya götürüldüğü cezaevi aracı içinde çekilmiş bir görüntüsü servis edildi. 

Ruptly video ajansı tarafından yayınlanan görüntülerde Julian Assange, traş olmuş ve saçlarını kısaltmış bir halde görülüyor. Assange’ın bundan önceki son görüntüsü de yine bir cezaevi aracındaydı. Mayıs ayında çekilen ve 50 hafta hapis cezasına çarptırıldığı mahkeme öncesinde çekilen karede Assange uzun sakalıyla görülüyordu.

Westminster İlk Derece Mahkemesi’nde dün hâkim karşısına çıkan Assange'ın ABD'ye iadesiyle ilgili şubatta yapılacak duruşmanın ertelenmesi için yaptığı başvurusu reddedildi.

Assange hakkındaki iade talebiyle ilgili ana duruşmalar 25 Şubat 2020'de başlayacak ve beş gün sürecek. 

Julian Assange, Haziran 2012'de hakkında tecavüz ve cinsel taciz suçlamalarıyla açılan davalar için İsveç'e iadesi gündemdeyken, Ekvador'un Londra Büyükelçiliğine sığınmıştı.

Assange, 2012'den beri kaldığı Ekvador'un Londra Büyükelçiliğinden 11 Nisan'da çıkarılarak gözaltına alınmış ve 'kefaletle serbest bırakılma şartlarını ihlal etmekten' tutuklanmıştı. Mahkeme, Assange'ı bu suçtan 50 hafta hapse mahkûm etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)