BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAslan Moskova'da uzatmada yıkıldı----

Aslan Moskova'da uzatmada yıkıldı

Aslan Moskova'da uzatmada yıkıldı
04 Nisan 2014 - 21:38 www.finansgundem.com

THY Euroleague'de son 8'e kalmak isteyen temsilcimiz Rusya'da CSKA Moskova'ya konuk oldu

THY Euroleague'de Galatasaray Liv Hospital, Top 16 turunda çok kritik bir maça çıktı... Moskova deplasmanında uzatmaya giden maçta CSKA'ya 86-85 mağlup olan temsilcimiz, umutlarını son haftaya taşıdı...

Gruptan çıkan son takımı belirleyecek bilet için Lokomotiv Kuban ile çekişen Galatasaray, rakibinin bu akşam Real Madrid deplasmanındaki maçını beklemeye başladı...

Temsilcimiz son hafta maçında Partizan'ı konuk edecek, Kuban da Bayern Münih ile karşılaşacak.

Ev sahibi CSKA Moskova, Galatasaray karşısında maça oldukça etkili başladı. İlk 4 dakikayı 9-2'lik üstünlükle geçen Rus ekibi, ilk çeyreğin ilerleyen dakikalarında ise temsilcimizin muhteşem oyunu karşısında zorlandı. Galatasaray, Carlos Arroyo önderliğinde önce farkı eritti, daha sonra da çeyreğin son 2 dakikasına girerken, 20-13 ile 7 sayı öne geçti. Mücadelenin ilk periyodunu da Sarı-kırmızılılar, 24-20 önde geçti.

Maçın ikinci çeyreği de büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takımın da bazı bölümlerde etkili olduğu bu periyodun sonunda ise CSKA Moskova ve Galatasaray takımları, soyunma odasına 38-38 eşitlikle gitti.

Büyük çekişme maçın 3. çeyreğinde de devam etti. Dış atışlarda Zoran Erceg ve Milan Macvan ile etkili olan temsilcimiz, CSKA'nın pota altındaki etkinliğine karşı koymayı başardı. Maçın son çeyreğine de Galatasaray, 52-51 önde girdi.

Maçın son çeyreği ise adeta nefes kesti.. Temsilcimizin dış atışlardaki yüzdesi devam ederken, CSKA Moskova takımı da pota altını kullanarak skor üretmeyi başardı. Bitime 1 dakika kala Markoishvili'nin üç sayılık basketiyle Galatasaray 65-64 öne geçse de maçın normal süresi 67-67 sona erdi.

Uzatma bölümü de ilk 4 çeyrekten farklı değildi. Karşılıklı basketlerle iki takım da defalarca öne geçti. Son dakikalarda CSKA, farkı 6 sayıya kadar çıkarsa da Galatasaray geri gelmeyi başardı ancak taktik serbest atışlarda Ender Arslan'ın kaçırdığı faul pahalıya patladı. Temsilcimiz Galatasaray, salondan 86-85 mağlup ayrıldı ve Son 8'e kalma şansını son maça bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)