BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskeri üsse balonla saldırı girişimi!----

Askeri üsse balonla saldırı girişimi!

Askeri üsse balonla saldırı girişimi!
13 Nisan 2021 - 15:12 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari’deki Zer Tepe Üs Bölgesi’nde üsse doğru yaklaşan 1 adet balonun vurularak imha edildiğini duyurdu.

Mehmetçiğin hem içeride hem de dışarıda gerçekleştirdiği operasyonlarla büyük darbe yiyen terör örgütü PKK, hain amellerine ulaşmak için her türlü yöntemi denemeye çalışıyor. Mehmetçiğin aldığı tedbirleri aşamayan teröristler farklı farklı saldırı yöntemleri gerçekleştiriyor.

TERÖRİSTLER SALDIRI BALONU GÖNDERDİ

Özellikle zorlu arazi şartlarına sahip üs bölgelerinde mini maket uçaklarla saldırmaya çalışan teröristler, bu kez de balonlu saldırı gerçekleştirmeye çalıştı.Hakkari’nin sınır bölgesinde yer alan Zer Tepe Üs Bölgesi'ni hedef alan teröristler bölgeye büyük bir balon gönderdi.

HAVADA İMHA EDİLDİ

Üs bölgesindeki görevli komandoların dikkati sayesinde termal kamera ile tespit edilen balon hemen ateş altına alınarak imha edildi. Balonun imha edildiği anlara ilişkin görüntülere bakıldığında hidrojen gazı olduğu değerlendirilen balon büyük bir patlama ile yere düşüyor. Zer Tepe Üs Bölgesi’ne gönderilen balonun saldırı amaçlı olarak gönderildiği değerlendiriliyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hakkâri’deki Zer Tepe Üs Bölgesi’nde görev yapan Kahraman Komandolarımız, güneybatı istikametinden üsse yaklaşmakta olan 1 adet balonu tespit ederek ateş altına aldı. Saldırı amaçlı olduğu değerlendirilen balon vurularak imha edildi." açıklamasını yaptı.

Paris'te silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

 

ABD'de okulda silahlı saldırı

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)