BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerden bedelli tepkisi----

Askerden bedelli tepkisi

Askerden bedelli tepkisi
26 Ağustos 2014 - 07:04 www.finansgundem.com

Bedelli askerliğin çıkacağı söylentileri ile askere gidecek olanlar da gitmeyip bedelli askerliğin çıkmasını bekliyor

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde yeniden ortaya atılan bedelli askerlik sürecinde son kararı cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceğine ilişkin kamuoyuna iletilen mesajlar konusunda askeri yetkililerin kararın bir an önce verilmesini talep ettikleri öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre, göre askeri yetkililer, konuya ilişkin olumlu ya da olumsuz bir karar verilmesi gerektiğini, konunun belirsiz kalmasının asker alımlarını etkilediği görüşünü dile getiriyor. Konunun belirsiz kalması nedeniyle yükümlü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının askerlik hizmetini sürekli ertelediğine işaret eden yetkililer, bu durumun hem askeri personel sayısını azalttığı hem de bakaya ve yoklama kaçağı sayısını artırdığına dikkati çekiyor.

28 yaş üstü talebi

Bedelli askerlik beklentisi içinde olan toplum kesimleri, 28 yaş ve üzerini kapsayacak bir uygulamanın hayata geçirilmesini talep ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)