BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı olmayan hasta: 'Yalvarıyorum, ne olur aşı olun!'----

Aşı olmayan hasta: 'Yalvarıyorum, ne olur aşı olun!'

Aşı olmayan hasta: 'Yalvarıyorum, ne olur aşı olun!'
23 Eylül 2021 - 11:32 www.finansgundem.com

Kayseri Şehir Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde 20 gün tedavi gören ve servise çıkan Cemile Çolak, "Ne olur aşınızı yaptırın yalvarıyorum” dedi.

Aşı vurulmadığı için yoğun bakım ünitelerini dolduran kişilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

20 gündür yoğun bakımda tedavi gören Cemile Gören ise sadece bunlardan birisi. Gören, yaşadıkları hakkında açıklamada yaptı.

''MASKEMİ ÇIKARAMIYORUM''

Gören, aşı vurulmadığını ve bu durumu ertelediğini söylüyor, şöyle anlatıyor:

"Salçacı geldi çekti. Salça bittikten sonra ben hastalandım. Ambulans geldi. Hemen aldı beni buraya getirdi. 20 gündür yoğun bakımdayım. Kan değerlerim düştü. Dün çıktım ondan sonra herkes aşısını olsun ne olur yalvarıyorum ben herkes aşısını olsun ben çok kötü zamanlar geçirdim. Maskemi çıkaramıyorum. Doktorum çıkarma dedi. Çıkarırsan dedi havan gider dedi. Onun için maskeli oturuyorum daha. Dur bakalım ne olacak hiç bilmiyorum.'' 

''ÖLÜM KORKUSU VE BOĞULMA HİSSİ DEVAM EDİYOR''

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Eren,

"Hastamız 20 gün boyunca koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda takip edildikten sonra servise devraldığımız hasta aşı olmamış. Sonrasında kaptığı koronavirüs nedeniyle akciğerlerinde zaten zatürre gelişmiş bir hastamız.Yaygın zatürre nedeniyle boğulma hissi hissediyor. İleri oksijen desteği gerektiği için yoğun bakımda takip edilmesi gerekti. Durumu toparladığı için servise aldık ama halen ölüm korkusu ve boğulma hissi devam ediyor. Onun tedavilerine devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza aşı olun çağrısı yapıyor kendisi bizde bu çağrıyı tekrarlıyoruz. Aşılarımızı olalım vatandaşlarımıza aşı olmaya davet ediyoruz." dedi.

İtalya'dan Kovid-19 aşı bağışı

 

Hava kirliliğinin Kovid-19'a etkisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)