BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAşı olmadığı için maçlara çıkamayan NBA yıldızından aşı açıklaması----

Aşı olmadığı için maçlara çıkamayan NBA yıldızından aşı açıklaması

Aşı olmadığı için maçlara çıkamayan NBA yıldızından aşı açıklaması
14 Ekim 2021 - 11:03 www.finansgundem.com

NBA ekibi Brooklyn Nets'in all-star oyuncusu Kyrie Irving, aşı olmadığı için takımıyla çalışmasına ve maçlara çıkmasına izin verilmemesinin ardından 'kendisi için en iyisini yaptığını' öne sürdü.

NBA ekibi Brooklyn Nets'in all-star oyuncusu Kyrie Irving, Instagram'dan yaptığı canlı yayında yeni tip korona virüs (Kovid-19) aşısını neden olmadığını açıkladı.

Brooklyn Nets'in takım genel menajeri Sean Marks, önceki günlerde 29 yaşındaki Irving'in aşı olmama yönündeki tercihine saygı duyduklarını ancak aşı olana kadar takımla birlikte çalışmalara katılamayacağını ve maçlara çıkamayacağını ifade etmişti.

Irving, nihayetinde takım arkadaşlarıyla sahalara dönmeyi umduğunu ifade ederek, aşı karşıtı veya aşı taraftarı olmadığı konusunda ısrarcı oldu.

'Aşı olma baskısına boyun eğmeyeceği' vurgusunu yapan yıldız oyuncu, "Kendiniz için en iyi olanı yapın ama ben hiçbir tarafın savucunucu değilim. Burada kendim için en iyi olanı yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu tavrın neticelerinin ne olacağının farkında olduğunu belirten Irving, "Eğer bu yargılanmam ve şeytanlaştırılmam anlamına geliyorsa, ki olan da budur, oynadığım rol bu" dedi.

Irving, "Hayır, emekli olmayacağım ve bu oyunu bu şekilde bırakmayacağım. Daha yapılacak çok iş var" diye konuştu.

Daha önce NBA, oyunculara aşı zorunluluğu getirmeyeceğini açıklasa bu oyuncular açısından kısıtlamaların artırılması yönünde karar alınmıştı.

Aşısız NBA oyuncuları için kısıtlamalar arttırıldı

 

NBA yıldızı aşı olmazsa 14 milyon dolar kaybedecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)