BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı karşıtı imam açığa alındı----

Aşı karşıtı imam açığa alındı

Aşı karşıtı imam açığa alındı
28 Ağustos 2021 - 16:51 www.finansgundem.com

Denizli'de aşı yaptırmanın haram olduğunu söyleyen imam Ö.T., kaymakamlık tarafından açığa alındı

Denizli'nin Çameli ilçesinde vatandaşlara haram olduğunu iddia ederek aşı yaptırmamaları için çağrı yaptığı öne sürülen imam, açığa alındı.

Çameli ilçesine bağlı Taşçılar Mahallesi'nde görevli cami imamı Ö.T.'nin cemaate ve mahalleliye aşının haram olduğunu söylediği iddia edildi. Virüse inanmadığını söylediği öne sürülen imam, başlatılan soruşturma kapsamında Çameli Kaymakamlığı'nca açığa alındı.

Konu hakkında açıklama yapan Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, kendisinin ve ailesinin de 3. doz aşıların yaptırdıklarını belirterek şunları söyledi:

"Ülkemizde aşı uygulamasının başladığı tarihten itibaren vaaz ve hutbelerin sonunda halkımızı aşı yaptırmalarının hem dini hem de vatandaşlık görevi olduğu konusunda bilgilendiriyoruz. Cumhurbaşkanlığımız ve Sağlık Bilim Kurulu tarafından başlatılan aşı seferberliğine tüm din görevlilerimizin katılarak cami cemaatinin de katılım sağlaması konusunda gerekli duyuru ve teşvikin yapılması hususunu dile getiriyoruz."

Aşılı olup da Kovid-19'a yakalanmak ne anlama geliyor?

Prof. Dr. Ertuğrul: Aşıları tehdit eden varyantlar ortaya çıkmaya başladı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.28 Ağustos 2021 21:21

    KURAN BAKARA SURESİNDE ÖLEN ADAMIN NASIL DİRİLDİĞİ DE ANLATILIR./GÜNÜMUZDE KALP MASAJI VE ŞOK CIHAZI ILE KALP CALIŞTIRILABILIYOR-SAD SURESİNDE HASTALANAN EYYÜBÜN/AILESINİNİN NASIL TEDAVİ EDİLECEĞİ ANLATIYOR EYYÜBÜN YASADIGI DEVIRDE AKAPUNKTUR İGNESİ ENJEKTÖR/İGNE OLMADIĞINDAN BIR DEMET SÜPURGE OTU/HUŞ/SÖĞÜT AGACI DALLARIYLA AYNI İSLEM UYGULANMIŞ OLABILIR