BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemASELSAN'dan büyük anlaşma----

ASELSAN'dan büyük anlaşma

ASELSAN'dan büyük anlaşma
15 Temmuz 2015 - 01:24 www.finansgundem.com

Türkiye'nin güçlü kurumlarından ASELSAN Suudi Arabistan'la önemli bir işbirliği anlaşmasına imza attı.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın bir kuruluşu olan ASELSAN, Suudi Arabistan'ın teknoloji geliştirme bölgesi King Abdülaziz City For Science And Technology (KACST) ve bir Suudi yatırım şirketi TAQNIA Defense And Security Technologies (DST), arasında mutabakat muhtırası imzalandı.

Riyad'da imzalanan mutabakat muhtırası kapsamında, KACST, TAQNIA DST ve ASELSAN arasında, devlet makamları ve diğer kurum/kuruluşlar ile koordineli bir şekilde işbirliğinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Anlaşma, KACST Başkanı Prens Dr. Turki Bin Saud Bin Mohammad Al Saud, Taqnia DST Genel Müdürü Dr. Hamad Alyousefi ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Şener tarafından, Suudi arabistan Türkiye Büyükelçisi Yunus Demirer'in de katılımıyla imzalandı.

Prens Dr. Türki Bin Saud Bin Mohammad Al Saud, imzalanan mutabakat muhtırasının Suudi Arabistan'daki teknoloji ve yenilikler üzerinde pozitif bir etki yaratacağını ve bu anlaşmanın önemli bir stratejik işbirliğinin başlangıcı olduğunu söyledi.

ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Şener de, yapılacak işbirliğinin Suudi Arabistan'ın savunması ve güvenliğine katkıda bulunacağının altını çizdi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)