BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArzum Koyuncu’nun "Kur’an’ın Işığında"kitabı raflarda----

Arzum Koyuncu’nun "Kur’an’ın Işığında"kitabı raflarda

Arzum Koyuncu’nun Kur’an’ın Işığındakitabı raflarda
21 Mayıs 2019 - 10:00 www.finansgundem.com

Astroterapist ve tasavvuf sever Arzum Koyuncu’nun "Kur’an’ın Işığında" kitabı okuyucuyla buluştu.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Eğitimi’nden sonra profesyonel hayatta yöneticilik yapan, 2007 yılında geçirdiği bir kaza neticesinde kişisel gelişim konuları, tasavvuf, astroloji, kuantum çekirdek bilinci, regresyon, bio enerji, reiki, meditasyon, N.L.P. , aile dizimi, akaşik kayıt okumalar, theta healing gibi çeşitli disiplinlerde eğitim ve çalışmalara katılan Astroterapist ve tasavvuf sever Arzum Koyuncu’nun birikimleri ve sıra dışı deneyimlerinden ilham alarak yazdığı “Kur’an’ın Işığında” adlı ilk kitabının yeni baskısı raflarda yerini aldı.

Üsküdar Üniversitesi’nin Tasavvuf Çalışmaları’nın da ilk katılımcılarından olan Arzum Koyuncu, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e –acizane bir kul olarak- farklı bir manevi pencere açarak kişisel gelişimimize ışık tutmasını, tekamülümüzü tamamlamamıza yardımcı olmasını amaçladığını belirtiyor.

Sorunlarımızın tek çözümünün Yüce Allah (c.c) ve Kutsal Kitabı olduğunu idrak etmenin huzur ve mutluluğa giden yolun ilk adımı olduğunu hatırlatan Koyuncu, “Kutsal Kitabımızın iniş sırasına göre surelerin açılımı ve ilahi aşkla yapmaya çalıştığım kişisel gelişim yorumlarının siz sevgili okurlarımı aydınlatmasını temenni ediyorum. Kur’an-ı Kerim’in bizleri ilahi olan aşkla buluşturması dileğiyle…” dedi.

"Kur’an’ın Işığında" kitabı Cinius Yayınevi etiketiyle 223 sayfa olarak okuyucuyla buluştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)