BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArzu Sabancı canlı yayında dedikodu yaptı----

Arzu Sabancı canlı yayında dedikodu yaptı

Arzu Sabancı canlı yayında dedikodu yaptı
18 Mayıs 2017 - 09:33 www.finansgundem.com

Instagram'da 324 bin takipçisi olan Arzu Sabancı, yanlışlıkla canlı yayın yaptı ve olanlar oldu

Sabancı Ailesi'nden Arzu Sabancı, Instagram'da oldukça popüler. Arabada giderken yanlışlıkla Instagram'ın canlı yayın uygulamasını başlatan Arzu Sabancı, Soho House'ın halkla ilişkiler müdürünün dedikodusunu yaptı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt konuyu köşesine taşıdı. İşte o yazı:

Sosyal medya kurbanlarına Arzu Sabancı da eklendi. Son zamanlarda, ünlülerin başına musallat olan sosyal medya kazalarına bir ünlünün daha kurban gittiğini öğrendim. Son kurban; Instagram'daki 324 bin takipçi sayısıyla pek çok yerli-yabancı Instagram fenomenini geride bırakan Arzu Sabancı.
Memleketi Adana'daki yakınlarını ziyarete giden Arzu Hanım, önceki gün bir arkadaşının arabasında giderken fark etmeden Instagram'da canlı yayın başlatmış. Tabii ondan sonra da olanlar olmuş!

INSTAGRAM'INI YORUMA KAPATTI

Arzu Sabancı, yanlışlıkla live tuşuna basıp canlı yayını başlattığında, Soho House İstanbul'un halkla ilişkiler müdürünün kulaklarını çınlatıyormuş!
Ama ne çınlatma...
Arzu Hanım, geçen hafta işten ayrılan müdürü epey bir yerin dibine sokmuş! Dış görünüşünden tutun da işinde ne kadar kötü olduğuna kadar söylemedik laf bırakmamış.
Tabii canlı yayında olduğu için birçok takipçi de bunları dinlemiş. Neyse ki, bir yakını Arzu Hanım'ı arayıp uyarmış da canlı yayın sona ermiş! Bu arada canlı yayını dinleyen takipçiler, yorumda bulunmaya başlayınca; Arzu Hanım Instagram hesabını yoruma kapatmış. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)