BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArtık işe çirkin gitmek yasak----

Artık işe çirkin gitmek yasak

Artık işe çirkin gitmek yasak
07 Mayıs 2013 - 18:11 www.finansgundem.com

Wall Street Journal gazetesi genel yayın yönetmen yardımcısı çalışanlarını uyardı

Wall Street Journal gazetesi genel yayın yönetmen yardımcısı Matt Murray ve video sorumlusu Chris Cramer bugün yolladıkları bir elektronik postayla çalışanların dış görünüşlerine çeki düzen vermeleri gerektiği uyarısında bulundu.
Yazdıkları elektronik postada, videolarda kullanılan içeriklere özen gösterilmesi istenirken aynı zamanda kamera önüne çıkan gazetecilerin dış görünüşlerine de dikkat etmeleri gerektiği hatırlatması yapıldı. Sert bir üslupla yazılan notta “İnsanlar izliyor. Ve onlar sizi izliyor” denildi.
Murray notta şöyle devam etti: Kamera önüne çıkarken en uygun ışığı ayarlamaya çalıştığımız gibi fiziksel olarak da aynı özeni göstermemiz gerekiyor. Uygun ve düzgün kıyafet seçimi, yapılı saçların yanı sıra 6’ncı kattaki kadınlar ve erkekler için bulunan makyaj uzmanımızı ziyaret edebilirsiniz. İzleyicilerin yaptığınız harika gazeteciliğe odaklanmasını istersiniz parlayan alnınıza değil.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)