BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArter'in yönetim kurulu belli oldu----

Arter'in yönetim kurulu belli oldu

Arter'in yönetim kurulu belli oldu
25 Haziran 2019 - 12:48 www.finansgundem.com

Dolapdere’deki yeni binasına taşınan ve Eylül 2019’da kapılarını açmaya hazırlanan Arter, Ömer M. Koç başkanlığındaki yönetim kurulunu açıkladı.

Bir Vehbi Koç Vakfı (VKV) kuruluşu olan ve çağdaş sanat alanında sürdürülebilir bir üretim ve sergileme altyapısı sunmak üzere 2010 yılında açılan Arter, vakfın 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2019 yılında, Dolapdere’deki yeni binasına taşındı. Eylül ayında sanatın tüm disiplinlerine yayılan daha geniş bir faaliyet alanıyla kapılarını açmaya hazırlanan Arter’in organizasyon yapısı ve logosu da yenilendi.

Vehbi Koç Vakfı’na bağlı bir iktisadi işletme olarak 2019’da tüzel kişilik kazanan Arter’in yönetim kuruluna, Koç Holding Yönetim Kurulu başkanı Ömer M. Koç başkanlık ediyor. Yönetim kurulunun diğer üyeleri, iktisatçı ve koleksiyoner Saruhan Doğan, Arter’in kurucu direktörü ve VKV Kültür-Sanat Danışmanı Melih Fereli, Arter’in eski Genel Koordinatörü ve küratör Bahattin Öztuncay, iş insanı ve koleksiyoner Ayşe Umur ile VKV Genel Müdürü Erdal Yıldırım’dan oluşuyor.

Yeni binasıyla beraber Arter’in logosu da değişiyor. Vehbi Koç Vakfı, bünyesindeki tüm kuruluşların logolarının yenilenmesi için New York’taki Chermayeff & Geismar & Haviv tasarım ofisi ile çalıştı. 1984’te Koç Holding’in logosunu da tasarlamış olan ajans, vakfın üç ana faaliyet alanı olan Kültür, Eğitim ve Sağlık için birbirleriyle ilişkili üç farklı sembol üretti. Arter, 2019 itibarıyla bu yeni kurum kimliği sistemi kapsamındaki yeni logosunu kullanmaya başlıyor.

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)