BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArt arda yağma ihbarları yapıldı: ABD'de korsan alarmı!----

Art arda yağma ihbarları yapıldı: ABD'de korsan alarmı!

Art arda yağma ihbarları yapıldı: ABD'de korsan alarmı!
03 Ekim 2023 - 13:36 www.finansgundem.com

San Francisco Körfezi'nde bulunan yat sahipleri, son zamanlarda deniz taşıtlarının hedef alındığını ve hatta teknelerin çalındığını iddia ederek endişeli bir şekilde durumu dile getiriyor.


Üç binden fazla marinaya ev sahipliği yapan Oakland - Alameda Nehri yakınlarında üst üste birçok kez hırsızlık olaylarının yaşanması sonrası yerel halk zor durumda kaldı.

Bölgeden birkaç tekneyle diğer yatlara 'baskınlar' düzenlendiği açıklandı.

TRT Haber'de yer alan bilgiye göre eski yerel liman başkanı Brock de Lappe, "Körfezde yüzen evlerde ve yatlarda yaşayan insanlar, yatları soyan 'deniz soyguncularına' bireysel olarak direnmek zorunda kaldılar ve suç gerçekten dayanılmaz seviyelere ulaştı. Acil çözüm gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Körfez Koruma ve Geliştirme Komisyonu toplantısında da gündeme alınan konu da evsiz insanların korsancılığa başladığı ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerektiği söylendi. Yakın zamanda yatında yaşayan bir adam daha korsanlar tarafından saldırıya uğramış ve dehşete düşmüş bir vaziyette bulunmuştu.

Ağustos ayında Wall Street Journal, ABD'deki evsizlerin sayısının son 16 yılda yüzde 11 daha arttığı belirtiyor. ABD'de yarım milyondan fazla insanın evsiz olduğu tahmin ediliyor.

ABD'de birçok mağaza yağmalandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)