BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArsenal'den kripto parayla sponsorluk anlaşması----

Arsenal'den kripto parayla sponsorluk anlaşması

Arsenal'den kripto parayla sponsorluk anlaşması
29 Ocak 2018 - 14:00 www.finansgundem.com

İngiliz devi Arsenal, kripto para dünyasına adım atan ilk futbol kulübü olarak tarihe geçti. Arsenal, CashBet ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla CashBet Coin kripto para birimini tanıtacak

İngiliz devi Arsenal, kripto para dünyasına adım atan ilk futbol kulübü olarak tarihe geçti. CashBet ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla CashBet Coin'i tanıtacak olan kırmızı beyazlıların bu çalışmadan nasıl bir bütçe elde edeceği açıklanmadı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arsenal ticari sorumlusu Vinai Venkatesham, "CashBet ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Yapılan bu anlaşmadan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Online bahislerde kullanılabilecek CashBet Coin'in reklamları, önümüzdeki haftadan itibaren Arsenal'in Emirates Stadyumu'nda yer alacak. Bu anlaşmayla birlikte CashBet şirketinin değerinin 40 milyon dolara ulaşması öngörülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)