BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakArnavutköy’deki tarihi köşk 34 milyon liraya satılacak----

Arnavutköy’deki tarihi köşk 34 milyon liraya satılacak

Arnavutköy’deki tarihi köşk 34 milyon liraya satılacak
27 Ekim 2020 - 10:58 www.finansgundem.com

Arnavutköy'deki 100 yıllık tarihi köşk, 34 milyon liraya satışa sunuldu.

Arnavutköy'deki Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanıldığı bilinen tarihi köşk 34 milyon liradan satışa çıktı.

İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out tarafından dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy, mahalle kültürü ve komşuluk ilişkileriyle ön plana çıkıyor. Son dönemlerde taşınmak isteyenlerin arttığı semtte en çok ilgiyi ise 100 yıllık köşk görüyor.

Dünya'da yer alan habere göre; bir zamanlar Rum bir ailenin sahibi olduğu beş katlı köşk, 1963 yılında ünlü bir jokey olan Bahattin Başaran'a geçmiş. Halen Başaran'ın iki kızına ait olan köşk, Arnavutköy İskelesi’ne 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Köşkün Arnavutköy gibi özel bir semtin en güzel yapısı olduğunu belirten Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Tarihi geçmişi bir yana Erol Evgin ve Barış Manço’nun TRT için bayram reklamları çekimi için kullanılmış bir yer” dedi.

ORTADOĞU'DAN TALEP

Bebek Parkı’na 1.4 kilometre mesafesi var. 5 katlı köşkün, 4 odası, 2 salonu, 5 banyosu, 3 mutfağı bulunuyor. Toplam brüt kapalı alanı 525 metrekare. Ayrıca 100 metrekare büyüklüğünde bir bahçesi de var. Binanın üst dubleks katının ikisi de boğaz manzarasına sahip. Çatı katından ise iki köprü de görülebiliyor.

Arnavutköy’ün en havalı semtler listesine girmesiyle yabancılar arasında Arnavutköy’de gayrimenkul arayışının arttığını belirten Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Yerli müşterilerimiz dışında yurtdışında da büyük ilgi görüyor. Yabancı danışanlarımız özel bir semtte, çok özel bir köşkte oturmanın hayalini kuruyor. Özellikle de Ortadoğu’dan talep geliyor” diye konuştu.

Tarihi köşk 100 milyon liraya satışa çıkarıldı

 

Atatürk’ün Yürüyen Köşk’ü tarihi rekora koşuyor

 

İstanbul'un 250 köşkü alıcı bekliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)