BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArkas Holding de borç yapılandırdı----

Arkas Holding de borç yapılandırdı

Arkas Holding de borç yapılandırdı
12 Ekim 2018 - 12:29 www.finansgundem.com

Deniz taşımacılığı sektörünün önde gelen şirketlerinden Arkas Holding, kısa vadeli borçlarını yapılandırdı

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, çalışanlarına yolladığı e-posta ile şirketin kısa vadeli kredilerinin yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Ekonomideki zorlu döneme atıfta bulunan Arkas, holdingin güçlü varlık yapısı ve fon yaratma kapasitesiyle sorunların aşılacağına olan güvenini yineledi. 

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden Arkas, kısa vadeli kredilerini yapılandırdığını duyurdu. Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas imzasıyla, 5 Ekim'de çalışanlara gönderilen elektronik postada bankalarla görüşmelerin sonlandırıldığı ve kredilerin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili çalışmalara başlandığı belirtildi.

Çalışanlara gönderdiği e-postada ülkenin geçtiği zorlu ekonomik koşullara dikkat çeken Lucien Arkas, şirketin güçlü varlık yapısı ve fon yaratma kapasitesiyle zorlukların aşılacağına güveninin tam olduğunu da vurguladı. Arkas'ın gönderdiği e-posta şöyle.

"Sevgili Arkaslılar,

Son dönemde ülkemizin içinden geçtiği ekonomik koşullar sizlerin de bildiği üzere en büyüğünden en küçüğüne kadar tüm ekonomik aktörleri etkilemektedir.

Arkas olarak bu etkileri minimize edebilmek için grubun kısa vadeli kredilerinin yeni bir plan dahilinde yapılandırılmasına ilişkin yaptığımız görüşmeler dün itibariyle sonuçlandırılmış ve bankalarla birlikte çalışmalara başlanmıştır.

Sizlerin de katkılarıyla, güçlü varlık yapımız ve fon yaratma kapasitemiz ile bu zorlu ekonomik şartları hep birlikte aşacağımıza güvenim tamdır.

Sevgilerimle

Lucien Arkas"

1902 yılında temelleri atılan Arkas, acentelik, armatörlük, limancılık ve deniz, kara, demir, havayolu taşımacılığını entegre ederek sunduğu lojistik hizmetleri gibi ana iş kollarının yanında gemilere yakıt ikmalinden otomotive, sigorta hizmetlerinden bilgi sistemlerine ve kruvaziyer turizmine kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteriyor.

Arkas Holding’in 14'ü Türkiye’de olmak üzere 25 ülkede, 62 ofisi (Yunanistan, İtalya, Monako, Fransa, İspanya, Portekiz, Almanya, Fas, Cezayir, Tunus, Mısır, Lübnan, Libya, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çin, Gana ve Nijerya) bulunuyor. Ayrıca tüm bu ülkelerde 67 şirketi ile 7 bin 300 kişiye istihdam sağlıyor. Habertürk

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)