BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArjantin'de 2.3 milyon dozdan fazla Sputnik V aşısı üretildi----

Arjantin'de 2.3 milyon dozdan fazla Sputnik V aşısı üretildi

Arjantin'de 2.3 milyon dozdan fazla Sputnik V aşısı üretildi
16 Temmuz 2021 - 11:01 www.finansgundem.com

Arjantin’deki Richmond laboratuvarı 2.3 milyon dozdan fazla Rus Sputnik V aşısı üretti ve Rusya’dan ilk dozun kullanımı için onay aldı.

Richmond Laboratuvarı Başkanı Marcelo Figueiras, “Bugün itibarıyla ilk bileşenden 1.3 milyon doz, 1.01 milyon doz ikinci bileşenden ürettik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa süre önce ülkemizde kullanılabilmeleri için Gamaleya Araştırma Merkezi’nden Richmond Laboratuvarı’nda üretilmiş olan ilk endüstriyel doz için onay aldık” ifadelerini kullandı.

Figuerias en son kararın Arjantin’daki sıhhi düzenleyici kurum tarafından verileceğini, konuyla ilgili belgeleri kendilerine derhal göndereceklerini ifade etti.

Son olarak Nijerya, Rus Sputnik V korona virüs aşısının ülkede kullanılmasına onay vermişti. Böylelikle, Nijerya, Sputnik V aşısına kullanım onayı veren 68. ülke olmuştu. RDIF yetkilileri, Sputnik V aşısının onaylandığı ülkelerin toplam nüfusunun 3.7 milyarı aştığını belirtiliyor. Bu da dünya nüfusunun neredeyse yarısına tekabül ediyor.

Slovakya, istenmeyen Sputnik V aşılarını başka ülkelere satmak istiyor

 

Rus aşısı Sputnik V'nin ilk sevkiyatı Ankara'da!

 

İşte Sputnik V aşısının etkinlik oranı...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)