BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç siyasete geri mi dönecek?----

Arınç siyasete geri mi dönecek?

Arınç siyasete geri mi dönecek?
13 Temmuz 2015 - 07:13 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Erken seçim olursa Manisa ağabeyimize kavuşacak mıyız?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'nin, herhangi bir partiyle hükümet kurabildiğini, buna sayısının yettiğini belirterek, "Herhangi bir parti üçü bir araya gelmeden hükümet kuramıyor. Dolayısıyla sorumluluk bizimdir. Biz de çocuğun annesi gibiyiz. Bu ülkenin sahibi olarak kendimizi görüyoruz" dedi.
 
"ERKEN SEÇİM OLURSA DÖNÜP DÖNMEYECEĞİM BELLİ DEĞİL"
 

Manisa'da yayın yapan ETV'de canlı yayına katılan Arınç, her ramazan ayında Manisa'ya büyük özlemle geldiğini, geçmişleri için mevlit okutup iftar verdiğini ve kentte huzur bulduğunu belirtti.Arınç, "Manisa'nın ağabeyisiniz, erken seçim olursa Manisa ağabeyimize kavuşacak mıyız?" sorusu üzerine "Ağabeye kavuşmak şu anlamdaysa, yeniden seçim olacak ve siz parlamentoya dönecek misiniz, bu şu anda çok belli değil. Çünkü biz üçüncü dönem itibarıyla, kendi düşüncem olarak siyasete ara vermeyi arzu etmiştim. Bu gerçekleşti, milletvekilliği görevim bitti" yanıtını verdi.
 
"HÜKÜMETİN KURULACAĞINA İNANIYORUM"
 
Eğer hükümet kurulamazsa 45 gün içinde seçime gidileceğini ifade eden Arınç, "Hemen seçim veya erken seçim denecekse, herhalde düşük bir ihtimal olacak, çünkü ben hükümetin kurulacağına inanıyorum. Hükümetin kurulması lazım, hiçbir parti bu sorumluluktan kaçamaz, bu sorumluluğun en büyüğü de AK Parti'ye düşüyor" diye konuştu. Arınç, 258 milletvekillerinin bulunduğunu, ve iyi niyetle hükümet kurmak için yarın yola çıkacaklarını belirterek, "Başbakanımız seçim akşamından beri 'hükümetsiz ülke kötüye gider' diyor. Biz ana partiyiz, büyük partiyiz ve 13 seneden beri tek başımıza iktidardık. Halkın verdiği karara elbete saygımız var. AK Parti herhangi bir partiyle hükümet kurabilir, buna sayısı yetiyor, herhangi bir parti üçü bir araya gelmeden hükümet kuramıyor. Dolayısıyla sorumluluk bizimdir. Biz de çocuğun annesi gibiyiz. Bu ülkenin sahibi olarak kendimizi görüyoruz. Vatandaşımıza bedel ödetmeyi arzu etmeyi asla etmeyiz" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)