BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç bikiniliye karşı zor dayanmış!----

Arınç bikiniliye karşı zor dayanmış!

Arınç bikiniliye karşı zor dayanmış!
24 Haziran 2013 - 07:14 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bikinili Taksim eylemcisini görünce kendisine zor hakim olduğunu söyledi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, partisinin Bursa merkez Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği danışma meclisi toplantısına katılarak konuşma yaptı. Konuşmasında Gezi Parkı eylemlerini değerlendiren Arınç, Taksim’de bikini eylemi gerçekleştiren göstericiyi eleştirdi.
Arınç, “Güya İsviçre'den gelmiş, güya doktormuş. Söylediği şey de şu 'İsviçre'de özgürlük, Türkiye'ye de özgürlük getirdim' diyor. Ben kendimi zor tutuyorum bir şey söylememek için. Biliyorsunuz konuşunca başımıza dert çıkıyor. Ama bir tek şey söylemek istiyorum. Allah bu mübarek kandil hürmetine, hem bu kadıncağız hem de hepimize, sadece kadınlar için değil haya, erkekler için de, iffet kadınlar için olduğu kadar erkekler içinde. Ayıp, kötü şeyleri yapmama noktasında haya ve edep sahibi olmaktan daha güzel bir şey olabilir mi? Ama çıplaklığı özgürlük zanneden bir anlayış. Ve buna sahip olan insanlar da var. Ama bunlara kızmanın, yanlış olduğunu söylemenin dışında da bir şey dememiz mümkün değil. Bunları özendirme noktasında olmamalıyız” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)