BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArif Sağ MESAM'dan ihraç edildi!----

Arif Sağ MESAM'dan ihraç edildi!

Arif Sağ MESAM'dan ihraç edildi!
30 Mayıs 2018 - 16:30 www.finansgundem.com

Arif Sağ ve Cahit Berkay'ın da aralarında bulunduğu birçok sanatçı MESAM Olağanüstü Genel Kurulu'ndan 1 gün önce kurumdan ihraç edildi.

MESAM’ın yarın gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesi, aralarında Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ , Başkan Yardımcısı Cahit Berktay’ın da bulunduğu 150 kişi görevden alındı. 

İHRAÇ EDİLEN İSİMLER

MESAM’a geçici olarak atanan Coşkun Sabah, Turhan Taşan, Vedat Çetinkaya, Recep ErgüL, Polat Yağcı, İpek açar ve Fuat Güner’den oluşan yönetim kurulu, başta Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa olmak üzere 30'a yakın MESAM üyesi bu sabah MESAM’dan ihraç edildi. 

İhraç edilen isimlerden yapılan ortak açıklamada şöyle denildi:
Seçime bir gün kala yapılan bu hukuksuz uygulama ile yapılmak istenen, MESAM genel kurulunda daha önce üyelerin büyük çoğunluğunun desteğiyle seçilen ve haklarında ihraçlarını gerektirecek hiçbir yolsuzluk tespit edilemeyen Arif Sağ başkanlığındaki yöneticileri, sudan bahanelerle genel kurula sokmayarak, oluşacak kaos ortamından nemalanarak MESAM’ı ele geçirme operasyonudur.

Yapılan bu antidemokratik uygulamanın en büyük göstergesi, ihraç edilen üyelerin, haklarında daha ihraç kararı verilmeden ve 1 aylık itiraz süresi dolmadan, MESAM web sitesinde yayınlanan hazirun listelerinden isimlerinin silinmesidir.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhalif30 Mayıs 2018 18:33

    Ülkede muhalif kim varsa suçsuz suçlu ihraç edildi. Allah hesabını sorsun inşallah, çünkü bu dünyada bunu yapacak Türkiyeli hakim kalmadı, onları da hapse attılar. Şimdi Arif sağ da muhalif o yüzden bu antidemokratik uygulama Türkiye standartlarına aykırı değil. Hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz.